Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 nagy csirkemell filé
3 evőkanál olaj
1 csapott kávéskanál só
0,5 dl víz
1 nagy csipet őrölt bors
1 púpos teáskanál liszt
2-3 gerezd fokhagyma
3 dl tejföl
petrezselyem
tészta (copfocska)
Elkészítés:
A megtisztított húst apró kockákra vágjuk, hagyjuk kicsit lecsepegni.
Egy tálba olajat forrósítunk, majd a csirkét fehéredésig pirítjuk rajta.
Meghintjük, sóval, borssal felengedjük kb 0,5 vízzel és fedő alatt puhára főzzük.
Ez alatt a tejfölt simára keverjük a zúzott (felaprított) fokhagymával.
Egy fazékban , sós vízben a tésztát puhára főzzük..
Átöblítjük, lecsepegtetjük .
Ha a hús puha és elfőtte a levét , megszórjuk a liszttel, elkeverjük és hozzáadjuk a fokhagymás tejfölt.
Jól átforgatjuk és hagyjuk átforrósodni.
Elzárjuk és megszórjuk petrezselyem levéllel.
Melegen a tésztával kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!