Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 2 főre :
1 egész nagy csirkemellfilé
1 csapott kk só
1 nagy csipet őrölt bors
5 dl olaj a sütéshez
Bundához :
2 nagyobb tojás
2 púpos evőkanál liszt
2 evőkanál tej
0,5 kk só
2-3 db nagyobb fokhagyma
Elkészítés :
A megtisztított csirkemellet vékony csíkokra , darabokra vágjuk, kicsit lecsepegtetjük és megszórjuk kb. 1 csapott kk sóval, és egy nagy csipet őrölt borssal..
Kicsit félretesszük.
Az olajat egy tálba felforrósítjuk.
Egy másik tálkában a tojásokat a sóval , a zúzott fokhagymával habosra kavarjuk ,majd hozzáadjuk a lisztet és csomómentesre keverjük, kevés tejjel lazítjuk.
Beleforgatjuk a csirkedarabokat.
Ha már elég forró az olaj , akkor egy villával, egyesével kicsit lecsepegtetjük a mell darabokat és a forró olajba engedjük.
Pár perc alatt a közepestől kisebb lángon megsütjük.
Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!