Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
A piskótához:
6 tojás
6 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
6 púpozott evőkanál liszt
1 csomag sütőpor
1 csipet só
3 evőkanál Holland kakaópor
A töltelékhez:
fél kg túró
1 evőkanál citromlé
kb. 15 dkg cukor ( ízlés szerint)
2 dl tejszín ( nem kell kemény habbá verni)
1 csomag vaníliás pudingpor
A tetejére :
1 csomag cukormassza
Elkészítés:
Elkészítjük a piskótát .
A tojássárgáját , a cukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük.
A lisztet és a sütőport egy tálba összekeverjük.
A tojásfehérjéből kemény habot készítünk.
A tojássárgájás masszához hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a csipet sót, jól eldolgozzuk, majd a tojásfehérjéből készített habot belekanalazzuk, és óvatosan beleforgatjuk, keverjük, úgy, hogy ne törjön meg. Belekeverjük a kakaóport, majd ha kész egy tortaformában ( kapcsos) megsütjük.
A túrót, a citromlét, a cukrot kb. 5 dkg , és a tejszínt kikeverjük.
Majd megcsináljuk a pudingot , de csak 3,5 dl tejjel, hogy sűrűbb legyen.
Az elkészült piskótát hagyjuk kihűlni, majd kettévágjuk, majd megkenjük a túrókrémmel, erre rákenjük a kihűlt pudingot, majd a piskóta tetejét ráborítjuk.
A cukormasszát kinyújtjuk vékonyra és ráborítjuk a tortára , bármilyen formával lehet szépíteni tovább.
Elkészítési idő: 90 perc
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!