Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók:
50 dkg csirkemell filé
50 dkg leveles tészta
2 gerezd fokhagyma
1 tojàs
1 nagy doboz tejföl
2 evőkanàl majonéz
1 evőkanàl mustàr
sajt
bors
só
1 dl olaj
Elkészìtés:
1.
Megtisztítjuk és felszeleteljük a csirkemellet.
Kicsit kiklopfoljuk.
2.
Összezúzzuk a fokhagymàt, a borsot és a sót egy mozsàrban.
Ha nincs mozsarunk, reszelt fokhagymàt és őrölt borsot hasznàljunk.
Hozzàadjuk az olajat.
3.
Jól zárható dobozba tegyük a csirkehúst és locsoljuk rà a fűszeres olajat.
Egy éjszakàra hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ìzek.
4.
Màsnap kinyújtjuk körülbelül 1 centiméter vastagra a leveles tésztàt.
Beletekerjük az előtte kicsit lecepegtetett csirkehúst.
A két végét befelé tömjük, hogy ne engedje ki az ízeket.
5.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Megkenjük a tetejét 1 tojàssal, amibe koràbban kevés tejfölt és sót kevertünk.
Meghintjük reszelt sajttal.
6.
Sütőbe tesszük és 180 fokon megsütjük.
7.
A mártogatóshoz összekeverjük a maradék tejfölt majonézzel és mustàrral.
Megszórjuk sóval, borssal és tehetünk bele reszelt fokhagymàt és apróra vàgott lila vagy vörös hagymàt.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!