Recept konyha főzés: Sütés előtt (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sütés előtt

Elkészitése:
12 dkg zsír,18 dkg liszt,összemelegitjük és hülni hagyjuk.

25 dkg liszt.1 tojás,pici só,egy kanál 10% ecet,kevés tej.
Rétestésztánál kissé keményebbre gyúrjúk.
Vékonyra kisodorjuk rákenjük a rántást,összecsavarjuk mint a piskótatésztát,és fél órát pihentetjük.
Felébe vágjuk és még mindkét oldalát kétszer elvágjuk,6 db kapunk.
Vékonyra kisodorjuk őket,megtöltjük izlés szerint és feltekerjük ,zsírozott tepsibe rakjuk őket és olvasztott zsírral megkenjük

Látta 551 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Nagyon szépen köszönöm kedves Zoltán.
Én is rántással szoktam készíteni.
A Te változatodat kipróbálom jövő héten.
Örülök a receptednek.
Üdv:Edit.

Válasz

cseledes zoltan üzente 9 éve

Javasolni szeretném,az én tapasztalatomat,nem rántást készitek,hanem zsiradékot megfelezem margarinnal,robot habverövel ki habositom a lisztel,és ha azt szeretném leveleseb legyen,1 .-kávés kanál ecetet is teszek bele,Könyebb vele dolgozni,az elosztott tésztákat folpackba csomagolom,hütöbe,2.-3.-napig tárolható,de a fagyasztást is jól türi,A tésztába tej helyet tejfőlt teszek.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Köszönöm szépen Veronika.
Közzé tettem.
További szép napot kívánok:Edit.

Válasz

molnár veronika üzente 9 éve

Szia Edit!Nem huzott rétes.Rántással készült.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Húzott rétes Veronika,ugye?
Ma kedvezett az idő a sütéseknek.
Ügyes vagy!
Köszönöm szépen.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu