Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Elkészült a kaszinótojás és a franciasaláta is.
Hűtőben összeérnek az ízek holnapra.
Kaszinótojás franciasaláta ágyon
Hozzávalók:
A kaszinótojáshoz
5 egész tojáshoz számolva:
5 keményre főzött tojás
250 gr majonéz
1 evőkanál mustár
330 gramm tejföl
őrölt bors
kicsi citromlé
½ kis mokkáskanál só,
pár csipetnyi reszelt szerecsendió
7 dkg vaj
A franciasalátához:
450 gr franciasaláta alap (mirelit)
3 db csemege uborka aprítva
1 nagy alma apróra darabolva
A tartár mártáshoz:
330 gr tejföl
2 kk mustár
250 gr majonéz
só
bors
pici citromlé
2 dkg porcukor
A tojások kenéséhez:
A tartármártásból 3 evőkanállal
1 dl víz
1 ek zselatin
a díszítéshez:
kaliforniai paprika,paradicsom
Elkészítés:
A francia salátát enyhén sós vízben roppanósra főzzük,majd leszűrjük és kihűtjük.
A felaprított almát,uborkát hozzá keverjük.
A tartár mártás hozzávalóit krémesre keverjük,3 evőkanálnyit félre teszünk a tojások bevonásához.
A kihűlt zöldségekkel óvatosan elkeverjük.
A tojásokat teljesen keményre főzzük, hideg vízben kihűtjük és megpucoljuk. Ezután hosszában kettévágjuk őket, és kivesszük a sárgájukat.
A kaszinótojáshoz az 5 tojássárgáját csomómentesen összekeverjük a majonézzel, mustárral,tejföllel,vajjal és a fűszerekkel. Ezután az így kapott krémet visszatöltjük a fél tojásokba.
Egy nagyobb tányérra vagy tálcára tesszük,szétterítjük.
Vízben a zselatint egy kis lábosban elkeverjük.
Tűzre téve feloldjuk.
Egy kicsit hűtjük és a 3 evőkanál majonézes tejföllel összekeverjük.
A kaszinótojásokat lefordítva, a töltelékkel lefelé tesszük a franciasaláta alapra, aztán bevonjuk az összekevert zselatinos tejföllel.
Díszítjük tetszés szerint
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!