Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gesztenyés-kekszes kocka
Hozzávalók
A piskótához
6 tojás kakaós piskóta
A krémhez
1 csomag vaníliás pudingpor
3 dl tej
25 dkg Rama
15 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
A töltelékhez
25 dkg gesztenyemassza
4 evőkanál baracklekvár
2 evőkanál kakaópor
3 dl tej
rumaroma
50 dkg háztartási keksz
Elkészítés
1.Megsütjük a piskótánkat, majd ha kihűlt kettévágjuk.
2.A krémhez a pudingot a cukorral, tejjel felfőzzük. Ha kihűlt hozzáadjuk a margarint is.
3.A kekszet törjük össze, de ne túl apróra és ne is túl nagyra. A gesztenyemasszát keverjük el a lekvárral, a kakaóval, a tejjel, a rumaromával, végül forgassuk hozzá a kekszet.
4.A félbevágott piskótára kenjük a krém felét, majd simítsuk rá a tölteléket, erre a krém másik felét,
majd a piskótánkat tegyük rá. Picit nyomkodjuk meg a süteményt. Csokimázzal vagy porcukorral díszíthetjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!