Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Teknősbéka!
Hozzávalók:
1,2l tej
16 dkg cukor
3 cs vaníliás puding
50 dkg túró
1 cs zselatin
2 cs piskótatallér /Lidl a legjobb/
lekvár (tetszés szerinti)
kb 4 db kiwi
Láb-fejnek
3-4 kiwi ,szegfűszeg
Láb-fej egy másik díszítéssel
4 banán,1 zöld alma,1 narancs,mazsola,a szája piros alma.
Egy kis hideg tejben elkeverjük a vaníliás és a kristálycukrot,a pudingot A maradék tejet feltesszük melegedni. Felmelegszik , a tűzről levéve hozzákeverjük a hideg tejes masszát,visszatesszük és sűrűre főzzük.Lehűtjük és apránként hozzáadjuk a túrót, és az utasítás szerint elkészített zselatint. A piskótatallérokat kettesével összeragasztjuk lekvárral. Egy kerek tálat kibéleljük folpackkal, teszünk bele krémet, majd egy sor piskótát, aztán megint krém és piskóta, addig míg el nem fogy a krém. A tetejére piskótát teszünk. Legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük.A hűtőből kivéve levesszük a fóliát. Egy nagyobb tálcára kiborítjuk, majd eltávolítjuk a másik fóliát is. Vékonyra felszeleteljük a meghámozott kivit és beborítjuk vele a tortát. A feje egész kiwi szegfűszeggel.A lábának negyedeljük és bevagdossuk. Fogpiszkálót használunk a fej és a lábnál,hogy ne essen le! Lehet a lábát banánból,fejét almából és narancsból is elkészíteni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!