Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kelt lekváros kifli
2,5 dl tej
1,5 dl étolaj
5 dkg élesztő
6 gr sütőpor
3 ek. porcukor
2 tojás sárgája
mokkáskanál só
50 dkg liszt
Elkészítése:
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk,majd az előírt hozzávalókhoz tesszük és összegyúrjuk. Keleszteni nem kell.
1 cipót készítünk.
Téglalap alakúra nyújtjuk.
Egy éles késsel,hosszú háromszögeket vágunk.
A felső szélesebb felére teszünk tölteléket és feltekerjük.
A tetejüket tojássárgájával lekenjük.
Hideg sütőbe tesszük,a hőfokot180 fokra állítjuk és kb 30 perc alatt megsütjük.
Baracklekvárral töltöttem,de tölthető bármivel.
Készíthetünk sósat is belőle.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!