Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
CSOKOLÁDÉS PUDINGOS CSIGA
HOZZÁVALÓK:
• Hozzávalók:
• 50 dkg liszt
• 1 egész tojás
• 2 db tojássárgája
• 3 dkg élesztő
• 1 mokkáskanál cukor
• 1 evőkanál porcukor
• 6 evőkanál olvasztott vaj
• tej csipet só
• A csigák lekenéséhez:
• 1 tojássárgája
• 1 dl tej
• 1 teáskanál cukor
• 1 csomag vaníliás cukor
• A töltelékhez:
• 2 csomag csokoládés pudingpor
• ízlés szerint mennyiségű cukor
• 5 dl tej
Elkészítés:
Az élesztőt fél dl tejben a cukorral felfuttatjuk. Amikor megkelt, a többi lisztbe öntjük, és 1 egész tojással, 1 tojás sárgával, 1 evőkanál porcukorral, csipet sóval és annyi tejjel, hogy puha legyen, jól kidolgozzuk. Közben 5 evőkanál olvasztott, de nem forró vajat dolgozunk bele. Kétszeresére kelesztjük.
A pudingporokat a cukorral és a tejjel felfőzzük, majd kihűtjük.
Ujjnyi vékonyra kisodorjuk a tésztát, majd pudinggal megkenjük, feltekerjük. Ujjnyi vastagra szeleteljük, tojás sárgával lekenjük, és előmelegített sütőben sütjük.
A sütés végén cukros tejjel meglocsoljuk, pár percig lassú tűznél sütjük, míg a tejet felszívja.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!