Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sárga tetejű
Hozzávalók:
45 dkg liszt
18 dkg zsír
10 dkg cukor
1 cs sütőpor
1 tojás
annyi tej,hogy linzer keménységű legyen
A mázhoz:
10 dkg porcukor
3 db tojássárgája
Elkészítése:
A fenti hozzávalókat összegyúrjuk annyi tejjel,hogy linzer keménységű tésztát kapjunk.
3 egyenlő részre osztjuk.egyenként kinyújtjuk.
Az első lapot sütőpapírral fedett tepsibe nyújtjuk,megkenjük baracklekvárral,cukrozott dióval bőven megszórjuk.
A cukrozott diót reszelt citromhéjjal,vaníliás cukorral ízesítjük.
Beborítjuk a második kinyújtott lappal,majd újra lekvár - cukros dió,és végül a harmadik lappal befedjük.
180 fokra melegített sütőben megsütjük.
A máz hozzávalóit kikeverjük és a forró tésztára kenjük.
Hagyjuk kihűlni és utána tetszés szerint szeleteljük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!