Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Szidi néni kedvence
Hozzávalók:
4 szelet csirkemell
20 dkg finom liszt
3 db tojás
3 szem burgonya
4 gerezd fokhagyma
1 mk. só
1 kevés őrölt bors
1 kis fej vöröshagyma
5 dl étolaj
Elkészítés:
A csirkemell szeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát finomra vágjuk vagy lereszeljük.
A tojásokat felverjük, hozzá keverjük a lisztet, reszelt hagymát és burgonyát, sót, őrölt borsot és az átnyomott fokhagymát. Ha a masszánk nagyon sűrű, akkor egy pici vizet adunk hozzá.
A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd a burgonyás masszába mártjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!