Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Epres sütemény
Piskóta:
◾6 tojás
◾6 evőkanál cukor
◾6 evőkanál liszt
◾1/2 csomag sütőpor
Krém:
◾6 tojássárgája
◾8 evőkanál cukor
◾1 csomag vaníliás cukor
◾1 csomag vaníliás pudingpor
◾4 dl tej
◾20 dkg margarin
Szükséges még:
◾földieper
Hab:
◾6 tojásfehérje
◾25 dkg cukor
A tésztához a tojásfehérjéket felverem a cukorral, majd miután jó kemény a hab, hozzáadom a tojássárgákat és a sütőporral elkevert lisztet. 22 × 32 cm-es tepsiben sütöm meg a piskótát.
A krémhez a 6 tojássárgáját kikeverem a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadom a pudingport és a tejet. Megfőzöm sűrű krémnek. Ha kihűlt, hozzáadom a könnyű krémesre kevert margarint. Az epreket kettévágom és egymás után a piskótára sorakoztatom, majd erre rásimítom a krémet.
A habhoz a tojásfehérjét a cukorral gőz felett jó keményre felverem, majd hagyom kihűlni és a krémre simítom. Díszítés tetszés szerint.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!