Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Lassan 3 éve kaptuk Pajint Melinától e remek ,nagyon finom receptet.
Ma levesünk után ez volt a második.
Nagyon finom lett.
Köszönöm a receptet Melinda.
TÚRÓS GOMBÓC-PAPANASI
Hozzávalók 3 főre
- 500 gr. tehéntúró
- 2 tojás
- 200 gr.cukor
- 1 kk szódabikarbóna
- 2 cs vaníliás cukor
- liszt amennyit felvesz
- 1 citrom reszelt héja
Disziteshez:
- erdei gyümölcs, áfonya vagy szeder ízű lekvár
- 300-500 g tejföl
Olaj a sütéshez
Elkészítés
Összekeverjük a hozzávalókat, míg egy viszonylag kemény, de formálható masszát kapunk. Hűtőbe helyezzük 30 percig.
Előkészítjük az olajat.
A túrómasszából kis lapos gombócokat formálunk melyeknek lyukat képzünk a közepébe, lisztbe hömpölygetjük, majd belehelyezzük a forró olajba, és aranybarnára sütjük.
Amikor meg forró, öntjük le tejföllel és lekvárral.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!