Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Régi kedvencünk,egy kissé feledésbe merült.
Most elkészítettem,nagyon finom.
Nagymama gesztenyés tekercse
Hozzávalók a kekszes alaphoz:
18 dkg vaj
25 dkg darált háztartási keksz
10 dkg porcukor
0,5 dl rum
1 evőkanál kókuszreszelék
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
A krémhez:
25 dkg gesztenyemassza
12 dkg vaj
10 dkg porcukor
½ dl rum
1 kiskanál kókuszreszelék
A tetejére:
15 dkg tortabevonó étcsokoládé
2 ek étolaj
Elkészítés:
A kekszes alap hozzávalóit összegyúrjuk.
Egy kissé nehézen állt össze.
Mikróba tettem pár fordulatra,így már szépen összeállt.
2 részre osztottam.
A gesztenyemasszát szobahőmérsékleten kiengedjük.
A krém hozzávalóit habosra kevertem.
Egy db folpackot gyúró deszkára tettem.
Az egyik kekszes alapot szépen kinyújtottam,25×15 cm-es téglalappá.
A fele krémet rákentem,majd a folpack segítségével felgöngyöltem.
A másikkal is így jártam el.
A csokoládét az étolajjal mikróban felolvasztottam és a két rudat bevontam vele.
Hidegre tettem.
3 óra múlva szeleteltem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!