Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kapros zöldbabfőzelék
1 / 2 kg zöldbab
30 dkg burgonya
1 sárga paprika
1 kis csokor vágott kapor
1 db paradicsom
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
375 gr tejföl
3 ek liszt
1 mk cukor
kevés citromlé
4 ek olaj
3 ek liszt
1 tk piros paprika
1 közepes fej vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma felaprítva
víz
Csirkepörkölt
Hozzávalók:
1 db csirkemell filé
1 fej vörös hagyma
3 gerezd fokhagyma
só
őrölt bors
majoránna
1 kk piros paprika
1 db paprika
1 db paradicsom
1 ek étolaj
Elkészítés :
A burgonyát megmossuk,felkockázzuk,
A zöldbabot is megmossuk, végeit levágjuk és körülbelül egyenlő méretű darabokra (kb. 2-2,5 cm) aprítjuk. ( Most fagyasztott zöldbabból készült )
2,5 liter vízben felteszem főni a vörös hagymát,a paprikát,sót,paradicsomot, kaprot,borsot.
Amikor kellő puha,akkor hozzá adom a burgonyát és a zöldbabot.
Amikor minden megpuhul,akkor elkészítem a rántást.
Étolajon átfuttatom a a fokhagymát,ráteszem a lisztet.
Egy kicsit pirítom.
Félre húzom,majd megszórom piros paprikával.
Felöntöm vízzel,simára keverem és hozzá öntöm,elkeverem.
Elkészítem a habarást.
A tejfölt a liszttel,egy kis vízzel csomómentesre keverem.
Hozzá öntöm,összeforralom.
A végén citromlével ízesítem.
A pörkölt készítése:
A vörös hagymát apróra vágjuk,majd 1 evőkanál étolajon átfuttatjuk,tűzről levéve megszórjuk piros paprikával,1 dl vizet öntünk rá.
A felszeletelt mellet rátesszük.
Ízesítjük sóval ,borssal,zúzott fokhagymával,majoránnával,paprikával,paradicsommal.
Fedő alatt lassú tűzön jó fél óra alatt készre főzzük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!