Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Pontypörkölt túrós tésztával
Hozzávalók:
1 kg körüli ponty szeletek
1 nagy fej vöröshagyma
2 ek étolaj
2 tk pirospaprika
1 csípős paprika
halfűszer ízlés szerint
só ízlés szerint
1 paprika
1 paradicsom
oregánó ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
1 dl vörösbor
Körethez:
300 gr száraztészta
40 dkg túró
2 dl tejföl
Elkészítés:
A pontyot feldaraboltam, halfűszerrel bedörzsöltem, fél órát hagytam, hogy álljon.
Pörköltalapot készítettem a hozzávalókból .
Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágok,olajon átfuttatom,ráteszem a haldarabokat,fűszerezem,a többi hozzávalókkal készre főzöm.
A bort és piros porpaprikát,oregánót a főzés vége felé teszem rá.
A tésztát bő forró sós vízben kifőzöm,leszűröm,csapi vízzel leöblítem,majd egy kevés étolajat teszek rá és összekeverem.
A túrót megsózom és tésztával összekeverem vagy a tészta tetejére teszem.
Tejföllel meglocsoltam.
Túrós tésztával tálaltam.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!