Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Halászlé
Hozzávalók
1 nagy ponty
Az alap léhez:
6 db törpeharcsa
ponty feje
2 db keszeg
2 db kárász
többféle apró hal
1 nagy fej vöröshagyma
bors ízlés szerint
3 ek pirospaprika
2 dl házi paradicsomlé vagy 1 kis paradicsom konzerv
1,5 dl vörös bor
2 db chili paprika
só
Elkészítése:
A pontyot patkó alakúra felszeletelem, sózom, borsozom. A fazékba felteszem főni az apró halakat, a ponty fejét. Ízesítem sóval, borssal,. Hozzá adom a vöröshagymát felaprítva, 3 evőkanál pirospaprikát, csípős paprikát és a paradicsom konzervet. Amikor megfőtt, leszűröm és a halakat kiszálkázom ,majd átpasszírozom. A leszűrt hallevet visszateszem a tűzre, beleteszem a kipasszírozott halat, teszek bele 1,5 dl vörösbort és végül a pontyszeleteket. Pár percig főzöm és kész.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!