Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A mai ebéddesszertünk,gyorsan elkészül, pille könnyű és nagyon finom.
Gyors joghurtos fánk
Hozzávalók a tésztához:
300 gramm natúr joghurt
3 db tojás
2 ek cukor
2 vaníliás cukor
20 csapott ek liszt
1 csipet só
12 gramm sütőpor
1 ek pálinka
A sütéshez:
6 dl étolaj
a tálaláshoz:
porcukor ízlés szerint
lekvár ízlés szerint
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit egy keverőtálba tesszük.
Elektromos géppel kikeverjük.
Ha kissé folyós lenne,akkor egy kis lisztet adunk hozzá.
Az étolajat egy mélyebb lábasban felhevítjük,nem forróra.
Egy evőkanállal bele szaggatjuk.
3 adagban sütöttem ki,mert a fánkok megnőnek sülés közben,kell a hely a lábasban.
Csak lassú tűznél süssük,mert különben a belseje nem sül át.
Amikor bele szaggattam,fedőt tettem rá,átfordítottam levettem a fedőt róla.
Papírtörlőre szedjük,majd porcukorral meghintjük.
Házi baracklekvárral fogyasztottuk.
Jó étvágyat hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!