Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A savanyítással elkészültem erre az évre.
Nagyon finom lesz majd sültek mellé.
Fehér káposzta savanyúság télre
Hozzávalók:
3 kg fehér káposzta
1 ek só
2 nagy fej vöröshagyma
1 kg paprika
A felöntő léhez:
2 liter víz
20 %-os ecet ízlés szerint
1 ek só
4 ek kristálycukor
1 mk szalicil
Fűszerek:
10 szem kb egész bors
Egész kömény 1 kk
3 db babérlevél
Elkészítés:
A káposztát legyalultam.
A hagymát megtisztítottam,vékonyra leszeltem.
A paprikát megmostam,a belsejét kivágtam,majd feldaraboltam.
A káposztával elkevertem a hagymát ,szórtam egy evőkanál sót.
Fél óra múlva kifacsartam.
Elkészítettem a levet.
A hozzávalókat kikevertem,nem főzök fel semmit.
Csak így hidegen.
Szabályozhatjuk az ízét több vagy kevesebb cukorral,sóval.
Mindent szám íze szerint teszek el.
A felöntő lét többször megkóstolom,majd véglegesítem az ízt.
A káposztával összekevertem a paprikát.
Lazán ,(nem meg tömve )bele tettem az üvegbe.
A fűszereket ráraktam,felöntöttem a lével és celofánnal lekötöttem.
Duplán kötöm le a celofánnal,az alsó felét langyos vízbe mártom,hogy az üveghez tapadjon,jól lezárja.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!