Recept konyha főzés: Káposzta savanyúság (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Káposzta savanyúság

A savanyítással elkészültem erre az évre.
Nagyon finom lesz majd sültek mellé.
Fehér káposzta savanyúság télre
Hozzávalók:
3 kg fehér káposzta
1 ek só
2 nagy fej vöröshagyma
1 kg paprika
A felöntő léhez:
2 liter víz
20 %-os ecet ízlés szerint
1 ek só
4 ek kristálycukor
1 mk szalicil
Fűszerek:
10 szem kb egész bors
Egész kömény 1 kk
3 db babérlevél
Elkészítés:
A káposztát legyalultam.
A hagymát megtisztítottam,vékonyra leszeltem.
A paprikát megmostam,a belsejét kivágtam,majd feldaraboltam.
A káposztával elkevertem a hagymát ,szórtam egy evőkanál sót.
Fél óra múlva kifacsartam.
Elkészítettem a levet.
A hozzávalókat kikevertem,nem főzök fel semmit.
Csak így hidegen.
Szabályozhatjuk az ízét több vagy kevesebb cukorral,sóval.
Mindent szám íze szerint teszek el.
A felöntő lét többször megkóstolom,majd véglegesítem az ízt.
A káposztával összekevertem a paprikát.
Lazán ,(nem meg tömve )bele tettem az üvegbe.
A fűszereket ráraktam,felöntöttem a lével és celofánnal lekötöttem.
Duplán kötöm le a celofánnal,az alsó felét langyos vízbe mártom,hogy az üveghez tapadjon,jól lezárja.

Látta 492 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu