Recept konyha főzés: Csalamádé (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Csalamádé

Vegyes savanyúság télire
Hozzávalók:
5 kg vegyes vágott (uborka, fejes káposzta,vöröshagyma,zöld paradicsom sárga –zöld - pritamin paprika stb...)
A felöntő léhez:
40 dkg cukor
4 liter víz kb
1 kávéskanál szalicil
3 dl 20%-os vagy 6 dl 10 %-os ecet
7 dkg só
fűszerek ízlés szerint (egész bors,kömény,mustármag,babérlevél,koriander,mustármag)
Elkészítés:
A fehér káposzta külső leveleit leszedtem,torzsáját kivágtam.
Uborkát,paprikát,paradicsomot megmostam.
A fejes káposztát ,uborkát legyalultam.
A paprikákat kicsumáztam,felszeltem vékonyra.
A zöld paradicsomot is felszeltem.
A hagymát megtisztítottam,vékonyra felszeltem.
Egy nagy edénybe tettem,egy kis sóval meghintettem és összekevertem.
Letakartam egy nagy fehér abrosszal.
1 órát hagytam állni,hogy egy kicsit összetöppedjen.
Ezután enyhén kifacsartam és hézagosan az üvegekbe raktam,hogy majd a felöntő lé mindenhová kerüljön.
A felöntő léhez a vizet,cukrot,sót,ecetet kikevertem,majd hozzá kevertem 1 tk. szalicilt.
/Nem főzöm fel,csak hidegen kikeverem!/
Az üvegekbe várakozó savanyúságra a fűszereket rátettem,majd felöntöttem a lével,majd lezártam a tetőkkel.
Reggel kerül a helyére,ekkor még öntök rá levet,mert egy kissé ülepedni fog,majd celofánnal még betakarom és a tetőkkel lezárom.

Látta 630 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu