Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Epres gyümölcsös torta
Hozzávalók a tésztához:
4 db tojás
18 dkg cukor
14 dkg liszt
10 dkg Rama margarin
A 29 cm-es forma kikenéséhez:
1 kiskanál margarin
Továbbá:
1 vaníliás pudingpor
4 dl tej
3 ek cukor
eper szeletek
1 csg. színtelen tortazselé
2 ek. kristálycukor
1 tk. citromlé
A díszítéshez:
2 dl habtejszín
Elkészítése:
Kemény habbá verjük a tojások fehérjét a cukorral,majd a tojások sárgáját egyenként hozzá adjuk és tovább verjük.
Majd közé keverjük a lisztet,végül a megolvasztott,de nem meleg margarint.
A margarinnal kikent sütőformában világosra sütjük.
A tésztát kihűtjük.
A pudingot felfőzzük és langyosra hűtjük,majd a kihűlt tésztára kenjük.
A hűtőbe tesszük addig,míg a puding megdermed.
Kirakjuk gyümölcsökkel.
Egy színtelen zselatint 3 dl vízben egy kis citromlével ízesítve ,2 evőkanál cukorral feloldunk, kissé hűtjük,amikor kezd kocsonyásodni a gyümölcsök tetejére öntjük.
Jól lehűtjük ,keményre vert tejszínhabbal díszítjük és fogyaszthatjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!