Recept konyha főzés: Vese velő gazdagon (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Vese velő gazdagon

Vese-velő gazdagon

40 dkg sertés lapocka
4 db vese
25 dkg velő
1 ek zsír
1 nagy fej vöröshagyma
1 tk piros paprika
4 gerezd fokhagyma
őrölt bors ízlés szerint
só ízlés szerint
1 tk házi paprikakrém
Nokedli hozzávalói:
50 dkg finomliszt
3 db tojás
1 dl víz
só ízlés szerint
A galuska (nokedli) főzővizébe
1 evőkanál só
2-3 evőkanál olaj
A megfőtt galuskához
kevés vaj (vagy olaj)

Elkészítés:

A velőt hártyáitól megtisztítottam.
A vesét kiereztem előző nap este.
Vékonyra szeleteltem,ecetes vízben áztattam,többször lecseréltem róla a vizet.
Forró lobogó vízben kétszer átfőztem úgy 5 percet.
Hideg vízzel lióblítettem.
A lapockát kockákra szeleteltem.
Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágtam,zsíron üvegesre pároltam,piros paprikával megszórtam,egy kis vízzel felengedtem.
A hús kockákat rátettem,sóztam,paprika krémet is hozzá kevertem,borsoztam,fokhagymát szeltem rá.
Fedő alatt majdnem készre sütöttem,ekkor hozzáadtam a vesét,azzal készre sütöttem.
A vese gyorsan megsül.
Ezután rátettem a velőt,3-4 perc alatt készre sült.
Galuska (nokedli) elkészítése:
A lisztből, tojásból, sóval és kevés vízzel galuskatésztát keverünk és sós forrásban lévő vízbe szaggatjuk.
Amikor feljön a víz tetejére,akkor szűrőkanálba szedjük.
Folyó csapi víz alatt leöblítjük,jól lerázzuk.
Egy tálba tesszük,2-3 evőkanál étolajjal összekeverjük.
Házi savanyúsággal fogyasztottuk.

Látta 194 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu