Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sakktábla sütemény
Tészta:
20 dkg porcukor
20 dkg vaj
4 tojás
20 dkg liszt
3 ek kakaópor
1 kk sütőpor
1 csipet só
1 vaníliás cukor
Ragasztás és díszítés:
6-8 ek házi baracklekvár
10 dkg étcsokoládé +1 ek étolaj
Elkészítés:
Az egész tojásokat a cukrokkal habosra kevertem (10 perc).
A vajat felolvasztattam,apránként hozzáadtam,de nem melegen.
A lisztet a sütőorral elkevertem,majd kanalanként hozzá adagoltam.
Az így kapott tészta masszát elfeleztem.
Felébe a kakaóport is hozzá kevertem,1 ek tejjel lazítottam.
20× 30 cm –es tepsit sütőpapírral béleltem és 180 fokra melegített sütőben egymás után kisütöttem.
A süti összeállítása:
Várjuk meg, amíg a tészta nagyjából meghűl, majd fordítsuk ki a tepsiből és hosszában vágjuk ketté mindkét darabot .
A rétegeket felváltva ragasszuk össze baracklekvárral, majd tegyük a tepsit az összeragasztott tömbre, így az kicsit összenyomja a rétegeket .
A sütinket kb. két óra elteltével ujjnyi szeletekre vágjuk.
Összeragasztjuk lekvárral úgy,hogy a sorok színben váltsák egymást.
Ekkor egy vágó deszkát tettem a tetejére és másnap reggel vontam be az étolajjal felolvasztott csokival.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!