Recept konyha főzés: Mignon (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Mignon

Puncsos mignon
Hozzávalók:
23× 34 cm-es tepsihez:
2 db 3 tojásos piskóta
A piskóta tésztához:
3 db tojás
3 ek cukor
3 ek finomliszt
A töltelékhez:
A megsült piskóta 1/3 része és a szélei
30 dkg süteményszél
1 ek kakaópor
3 ek baracklekvár
30 ml rumaroma
A piskótalap lekenéséhez:
3 ek baracklekvár:
A bevonathoz:
1 tojásfehérje
30 dkg cukor
10 dkg vaj
1 rumpuncs ízű főzős pudingpor
1 ek málnaszörp
Elkészítés:
Piskóta készítés:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük,majd a liszttel tovább keverjük.
A tepsit sütőpapírral béleljük.
A masszát bele öntjük,elsimítjuk.
170 fokon kb 15 perc alatt megsütjük.
A másik piskótánál is így járunk el.
A töltelék hozzávalóit összegyúrjuk,jó pépessé,de nem folyóssá dolgozzuk.
Az alsó lapot lekvárral megkenjük,rátesszük a tölteléket.
Elsimítjuk.
Befedjük a másik lappal.
Hűtőbe tesszük dermedni.
Le is nyomathatjuk.
A tojás fehérjét a porcukorral ,szörppel elkezdjük verni,majd vízgőz felé tesszük.
Hozzákeverjük a puncs pudingot és a vajat is.
Addig keverjük géppel,míg jól be nem sűrűsödik.
A süteményt kockákra vágtam.
Egy nagy ágú villára böktem fel és a mázba mártottam.
Rácsra tettem egyenként és megszáradt hűvös helyen

Látta 275 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Vass Lászlóné üzente 6 éve

Köszönöm szépen Editkém.
Jaj,de örülök,hogy jöttél.
Ja,egy kissé hosszadalmas volt.

Válasz

Szőts Istvánné Edit üzente 7 éve

Csodálatos/nekem ez nagyon munkás: egyenként mázba mártogatni... :)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu