Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kekszes,almás-vaníliás krémes
Hozzávalók:
10×20 cm-es formához
32 db szögletes háztartási keksz
40 dkg párolt,reszelt alma ízlés szerinti cukorral,fahéjjal ízesítve
1 csg vaníliás pudingpor
3 dl tej
3 ek cukor
a tetejére:
5 dkg fehér csokoládé
5 dkg csokoládé
1-1 tk étolaj
Elkészítés:
A pudingport a tejjel,cukorral felfőzzük.
A formát folpackal kibéleljük.
8 db kekszet lerakunk az aljába.
Fele párolt almát még forrón rákenjük.
Rá rakjuk a következő 8 db kekszet.
Erre kerül a felfőzött forró puding.
Kirakjuk keksszel,majd rákerül a megmaradt párolt alma.
Befedjük keksszel .
Amikor kihűlt hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Utána bevonjuk csokoládéval.
A csokoládékat az étolajjal felolvasztjuk.
Először a barna csokit tesszük rá,majd a fehéret és egymásba keverjük egy késsel.
A kekszek mentén szeleteljük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!