Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Vöröskáposzta savanyúság
2 kg fehér káposzta
70 dkg vöröskáposzta
50 dkg vöröshagyma
1 ek só
A felöntő léhez :
2,5 liter víz
2 dl 20 %-os ecet
35 dkg kristálycukor
2 ek só
2 tk szalicil
Fűszerek:
egész bors
egész fűszerkömény
babérlevél
Elkészítés:
A felöntő léhez valókat összekevertem,közben kóstolgatva ,hogy édesebb legyen-e.
A káposztákat legyalultam,a hagymát hozzá aprítottam.
1 ek sóval megszórtam.
Hagytam állni fél órát,ezután kifacsartam.
Az üvegeket hézagosan megtöltöttem.
A tetejére raktam a fűszerekből,felöntöttem a lével.
Lezártam a tetejét.
Ha reggelre nem lesz tele lével,akkor pótolom,hogy tele legyen.
A fent látható üvegekre elég a lé.
Ha nem lenne elég,akkor még keverjünk hozzá az összetevőkből.
Nagyon finom lesz télen,még egy sorozatot teszek el majd.
Megjegyzés:
A felöntő levet mindenki szabályozza ízlése szerint.
Most megmértem,de nem szoktam méregetni,csak úgy kb ,közben kóstolgatom ,úgy hagyom jóvá.
Mi édeskésebben szeretjük a savanyúságokat.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!