Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Egyik desszertünk,jól záródó fém dobozba téve,selyem papírral rétegezve sokáig eláll.
Csokis,dióhabos linzer
Hozzávalók:
20 dkg liszt
10 dkg vaj
5 dkg porcukor
2 db tojás sárgája
1 késhegynyi sütőpor
A diós ,csokis habhoz:
2 db tojásfehérje
10 dkg darált dió
1 maxi sportszelet reszelve
A díszítéshez :(el is maradhat)
5 dkg csokoládé olvasztva
5 dkg fehér csokoládé olvasztva
A töltéshez:
3-4 ek baracklekvár
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
Tetszőleges méretű pogácsa szaggatóval kiszúrjuk.
Sütőpapírral fedett tepsire helyezzük.
A tojásfehérjét felverjük keményre,bele szórjuk a porcukrot apránként és kemény habbá verjük.
Hozzá keverjük a darált diót és a csokoládét.
A linzer karikákra halmokat teszünk a habból.
Én nyomózsákba szedtem és úgy tettem rá.
170 fokra melegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
Akkor kész,ha a linzer talpa egy kis színt kap.
Hagyjuk kihűlni,majd a két színű csokoládét felolvasztva lecsurgatjuk.
Hagyjuk megszáradni,majd lekvárral összeragasztjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!