Recept konyha főzés: Habos linzer (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Habos linzer

Egyik desszertünk,jól záródó fém dobozba téve,selyem papírral rétegezve sokáig eláll.
Csokis,dióhabos linzer
Hozzávalók:
20 dkg liszt
10 dkg vaj
5 dkg porcukor
2 db tojás sárgája
1 késhegynyi sütőpor
A diós ,csokis habhoz:
2 db tojásfehérje
10 dkg darált dió
1 maxi sportszelet reszelve
A díszítéshez :(el is maradhat)
5 dkg csokoládé olvasztva
5 dkg fehér csokoládé olvasztva
A töltéshez:
3-4 ek baracklekvár

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
Tetszőleges méretű pogácsa szaggatóval kiszúrjuk.
Sütőpapírral fedett tepsire helyezzük.
A tojásfehérjét felverjük keményre,bele szórjuk a porcukrot apránként és kemény habbá verjük.
Hozzá keverjük a darált diót és a csokoládét.
A linzer karikákra halmokat teszünk a habból.
Én nyomózsákba szedtem és úgy tettem rá.
170 fokra melegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
Akkor kész,ha a linzer talpa egy kis színt kap.
Hagyjuk kihűlni,majd a két színű csokoládét felolvasztva lecsurgatjuk.
Hagyjuk megszáradni,majd lekvárral összeragasztjuk.

Látta 253 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu