Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nagyon finom omlós kiflit is sütöttem.
Mandula helyett diót is használhatunk.
Egy kissé szétterült,de nagyon finom,omlós lett.
Elég lett volna szerintem 1 kk sütőpor.
100 legjobb apró sütis kis könyvből sütöttem.
Töltött, csokoládé mázas kifli
Hozzávalók:
22 dkg finomliszt
22 dkg margarin
4 tojás sárgája
6 dkg porcukor
1 ek kakaópor
½ csg sütőpor
A töltelékhez:
10 dkg darált mandula
5 dkg reszelt csokoládé
2 tojás fehérje
A kenéshez:
tej
A bevonathoz:
5 dkg csokoládé
5 dkg fehér csokoládé
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
Hidegre tesszük egy kis ideig.
A tojás fehérjéket kemény habbá verjük a cukorral,majd hozzá keverjük a mandulát és a csokoládét.
A tésztát 3 mm-re nyújtjuk,pogácsa szaggatóval kiszúrjuk.
Mindegyikbe teszünk a töltelékből,és az egyik felét ráhajtjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük,tejjel lekenjük és 180 fokon 25 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk kihűlni,majd olvasztott csokoládékkal lekenjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!