Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gyümölcshabos linzer
Hozzávalók 20×30 cm-es tepsihez:
Hozzávalók:
21 dkg liszt
½ csg sütőpor
17 dkg margarin
2 tojássárgája
1 kanál porcukor
csipet só
2 ek tejföl
A tészta kenéséhez:
3 ek meggyíz
A tetejére:
6 tojásfehérje
30 dkg porcukor
30 dkg vegyes gyümölcs
Elkészítés:
A tésztához való anyagokat összegyúrjuk, kinyújtjuk tepsi nagyságúra , és világosra sütjük./180 fok)
A tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral,utolján hozzá keverjük a gyümölcsöt.
A megsült tésztát lekenjük lekvárral,ráöntjük a gyümölcsös cukros habot és 150 fokra visszavesszük a hőt,majd a habot rászárítjuk.
A kihűlt süteményt vízbe mártott késsel felszeleteljük.
Nagyon finom,készítsétek el!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!