Recept konyha főzés: Gesztenyés képviselő (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 255 fő
  • Képek - 2702 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 255 fő
  • Képek - 2702 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 255 fő
  • Képek - 2702 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 255 fő
  • Képek - 2702 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Gesztenyés képviselő

Képviselőfánk gesztenyés krémmel
Hozzávalók a tésztához:

1,5 dl víz
1,5 dl étolaj
csipet só
1 csg. vaníliás cukor
15 dkg liszt
4 nagy tojás
a krémhez:
3 dl tej
2 ek cukor
1 vaníliás pudingpor
20 ml rumaroma
15 dkg vaj
25 dkg gesztenyemassza
2 dl habtejszín
A kalapok kenéséhez:
8 dkg étcsokoládé
2 tk étolaj
Elkészítés:
A tűzhelyt bekapcsolom 220 fokra .
A vizet,étolajat,sót,vaníliás cukrot egy fazékban felforralom,lehúzom a tűzről ,bele keverem a lisztet,majd vissza teszem a tűzre,addig keverem,míg elválik a tészta az edény falától.
Közben kevergetem,langyosra hűtöm,majd egyenként bele keverem elektromos keverőgéppel a tojásokat.
Addig keverem,míg jó fényes lesz a tészta.
Ezután habzsákba töltöm és sütőpapírral fedett tepsire gömbölyű alakban viszem fel a tésztát.
A fánkot és a sütőpapírt is lespriccelem vízzel.
Mehet a sütőbe,1/2 óráig nem nyithatjuk ki a sütő ajtaját,mert különben összeesik a fánk.
A hőfokot 10 perc után 205 fokra vissza vesszük és készre sütjük.
Menet közben betakartam alufóliával,hogy meg ne égjen a teteje.
A sütő ajtaját résnyire kitámasztjuk,hagyjuk a fánkokat kihűlni,száradni.
Jó ropogós tészta lett.
A kalapjukat levágjuk,ha van benne hártya,akkor eltávolítjuk.
Krém készítés:
A pudingport a tejjel,cukorral felfőzzük,majd kihűtjük.
Ezután hozzá keverjük a vajat,rum aromát és a gesztenye masszát.
Habosra keverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük.
A csokit az olajjal mikróban felolvasztjuk,simára keverjük.
A fánkok kalapját az olvasztott csokiba mártjuk,félre tesszük száradni.
A fánkok alját egyenként betöltjük krémmel,majd a krém tetejére tejszínhab kerül.
Rátesszük a csokis kalapokat.
Jól lehűtjük és fogyaszthatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Látta 25 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Sutotok_kremleves_2110848_7643_s

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Hutos_kenyer_2110847_2318_s

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Fornetti_pogacsa_2110846_9367_s

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Hamis_turos_2110845_2296_s

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Edessavanyu_csirke_2110844_5630_s

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Dios_kremes_2110843_9611_s

Vass Lászlóné írta 3 napja a(z) Húsgombóc leves képhez:

Husgomboc__leves_2110320_3686_s

Köszönöm szépen,csakis melegen az igazi.

Vass Lászlóné írta 3 napja a(z) Vaníliás - diós tálas képhez:

Vanilias__dios_talas_2110609_6299_s

Nagyon klassz,fonom desszert. Köszönjük Szandra.

Wagensommer Alexandra írta 6 napja a(z) Húsgombóc leves képhez:

Husgomboc__leves_2110320_3686_s

Jó melegen , nagyon finom lehet.

Wagensommer Alexandra 6 napja új képet töltött fel:

Vanilias__dios_talas_2110609_6299_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu