Recept konyha főzés: Diós habos korongok (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Diós habos korongok

Dióhabos korongok
Hozzávalók:
25 dkg margarin
3 tojás sárgája
20 dkg tejföl
1 vaníliás cukor
50 dkg finomliszt
1 csipet só
1 db citrom leve
A kenéshez:
2 evőkanál olvasztott zsír
A töltelékhez:
20 dkg házi baracklekvár
A diós habhoz:
1 tojás fehérje
1 ek cukor
1 kk citromlé
10 dkg darált dió
A díszítéshez:
5 dkg fehér csokoládé
1 ek étolaj
Elkészítés:
A margarint a tojások sárgájával habosra keverjük.
Hozzá adjuk a tejfölt ,a citrom levét ,a vaníliás cukrot is.
Tovább keverjük,majd a sóval elkevert liszttel összegyúrjuk.
A tésztát két részre osztjuk.
Mind kettőt egyenként vékonyra kinyújtjuk.
Lekenjük olvasztott zsírral.
Feltekerjük ,mint a bejglit.
Folpackkal becsomagoljuk.
Hűtőbe tesszük 2 órára vagy a fagyasztóba fél órára.
Az idő letelte után 2 mm –re kinyújtjuk ,majd kisebb pogácsa szaggatóval kiszúrjuk.
A tojás fehérjét a cukorral felverjük kemény habbá ,a többi hozzávalót hozzá keverjük.
A korongok közepére teszünk egy kis kanállal.

Szilikonos sütőpapírral fedett tepsire tettem.
180 fokra melegített sütőben 20 perc alatt világosra sütöttem.
A csokoládét az étolajjal felolvasztottam a mikróban.
A kihűlt süteményt bele mártottam.
Hűtőbe tettem száradni.
Ezután kettőt lekvárral összeragasztottam.

edit konyhája

Látta 446 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu