Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Bakacsók
Hozzávalók a tésztához ,20×30 cm-es tepsihez:
3 db nagy tojás
22 dkg porcukor
7 ek erős presszó kávé
10 dkg darált dió
12 dkg finomliszt
6 gramm sütőpor
A krémhez:
2 dl fekete kávé
3 ek liszt
15 dkg cukor
2 vaníliás cukor
15 dkg vaj
2 dl habtejszín
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük,ez kb 7 perc.
Hozzá keverjük a kávét.
A lisztet,diót ,a sütőport összekeverjük és a fenti masszába forgatjuk egy fakanállal.
A kávét ,lisztet,cukrokat egy lábasba tesszük.
Simára kikeverjük és sűrűre felfőzzük.
Kihűtjük,majd a vajjal habosra keverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük,két evőkanállal a krémbe keverjük.
A kihűlt sütemény tetejére kenjük a kávés krémet,szépen elsimítjuk.
2 evőkanállal félre teszünk a díszítéshez.
A krémre kerül a tejszínhab.
Megszórjuk csoki lapocskákkal.
jól lehűtjük.
Felszeleteljük,a sütemény közepére egy kis krémet nyomunk a félre tett krémből és csokival bevont kávé szemekkel díszítjük.Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!