Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók:
1 kg daràlt sertéscomb
3 marék zsemlemorzsa
5 gerezd fokhagyma, apróra vàgva
2 nagy fej vöröshagyma, apróra vàgva
3 evőkanàl pirospaprika
1-2 kàvéskanàl bors, só
2 egész tojàs
A töltelékhez:
10 főtt tojàs
1 csokor petrezselyemlevél , lehet szàrìtott is
só
Elkészìtés:
A töltelékhez az a 10 tojàst megfőzünk, keményre, ha kihűlt , apróra vàgjuk.
Hozzàadjuk a zöldséglevelet , ìzesìtjük , és összekeverjük.
A húst a többi összetevővel jól eldolgozzuk.
Kétfelé vàlasztjuk, az egyik felét egy sütőpapírra vékonyan szétterìtjük rajta .
A tojàsmasszàt is szétvàlasztjuk, az egyik felét a szétlapìtott húsmasszàra terìtjük.
A sütőpapír segìtségével rúdba göngyöljük.
A màsik rudat ugyanìgy készìtjük el.
A tetejüket megkenjük zsírral , hogy ne pattanjon szét a hús, 30-40 percig sütjük , közepes làngon.
Levesszük róla a sütőpapírt és kb.10-15 percig sütjük tovàbb, pìrìtjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!