Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
2-3 adaghoz
4 tojás
175gramm joghurt
1/2 teáskanál mustár
só ízlés szerint
1 kávéskanál szerecsendió
1/2 kávéskanál fehérbors
1-2 teáskanál majonéz
Elkészítés :
A tojásokat fedő alatt, pár csipet sóval tedd fel főni.
Forrástól számítva 10 percig főzzük. Ez idő alatt a tojások tökéletesen keményre főnek.
Ekkor vedd le a tűzről, folyass a tojásokra hideg vizet, és várd meg míg teljesen kihűlnek.
A natúr joghurtot keverd össze a mustárral, a sóval, a szerecsendióval, a fehérborssal.
Ha meghűltek a tojások, tojásszeletelővel szeld fel őket. A tojások sárgáját vedd ki a felszeletelt tojásokból és egy villa segítségével törd össze. A tojások összetört sárgáját, keverd hozzá a már kikevert mártáshoz. A mártásunk ettől szép sárga színt fog kapni.
Már nincs más teendőd, mint a mártásba bele szórni a felszeletelt tojások fehérjét. Jól keverd össze, majd rakd át egy zárható dobozba. Egy éjszakára tedd hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!