Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
1 közepes db karfiol
20 dkg csirkemell filé
4 gerezd fokhagyma
1 teáskanál kakukkfű
200 ml főzőtejszín
15 dkg sajt
2 teáskanál olívaolaj
4 evőkanál vaj
bors ízlés szerint
só ízlés szerint
Elkészítés :
A karfiolrózsákat sós vízben negyed óra alatt előfőzzük, a lényeg, hogy nem kell teljesen megfőzni.
Olívaolajon megpirítjuk a csirkemellkockákat, amit sózzunk-borsozzunk, dobjunk rá két gerezd fokhagymát, és szórjuk meg egy kevés kakukkfűvel.
Egy tepsit kivajazunk, majd az előfőzött és leszűrt karfiolt beleborítjuk, amire ráöntjük a sült csirkemellet.
Egy kis tálba összekeverjük a tejszínt zúzott fokhagymával és őrölt borssal, majd ezt ráöntjük a csirkés karfiolra.
A karfiolok tetejére vajdarabokat vágunk, amiket megszórunk rendesen reszelt sajttal, és előmelegített sütőbe tesszük 30 percre.
sütési hőfok: 200°C
sütési mód: alul-felül sütés
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!