Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
1 kg kígyóuborka
20 dkg feta sajt
1 fej fodros saláta
4 szem retek
fél citrom kifacsart leve
1 evőkanál olivaolaj
2 dl joghurt
2 dl tejfől
3 gerezd fokhagyma
5 db dióbél
1 csokor kapor
kevés porcukor
őrölt fekete bors
só
csirkecomb
Elkészítés :
Az uborkát félbevágjuk, felkockázzuk, citromlevet csurgatunk rá.
A salátát összetépkedjük.
A retket , kockára aprítjuk.
A tálba tett hózzávalókat olívaolajjal meglocsoljuk, és lefedve 1 órára hütőbe tesszük.
Egy másik tálban összekeverjük a joghurtot a tejföllel.
A diót durvára vágjuk , hozzáadjuk a keverékhez, a kaprot is a joghurtos öntethez adjuk.
A fokhagymát amit apróra vágunk, a porcukrot is belerakjuk.
Sózzuk, borsozzuk, jól behűtjük.
A fetát kockákra vágjuk.
Tálaláskor összekeverjük az egész hozzávalókat . Csirkecombokat megsózzuk- liszt - felvert tojásba- zsemlemorzsába forgatjuk kisütjük .
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!