Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
50 dkg csirkemell
6 evőkanál liszt
1,5 teáskanál sütőpor
3 evőkanál étkezési keményítő
1 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál olaj
1 tojás
só
A mázhoz :
3 evőkanál ketchup
1-2 evőkanál méz
1 teáskanál szójaszósz
1-2 marék szezámmag
Elkészítés :
A húst megmossuk, nagyobb kockákra vágjuk.
Sózzuk, meglocsoljuk az egy evőkanál szójaszósszal.
Félretesszük.
A lisztet elkeverjük a keményítővel és a sütőporral.
Hozzáadjuk a tojást, az olajat.
Sózzuk.
Apránként annyi vizet öntünk hozzá, hogy sűrű tésztát kapjunk.
Csomómentesre keverjük.
Beleborítjuk az előkészített csirkefalatokat.
Alaposan összekeverjük, hogy a húsokat mindenhol érje a tészta.
Villával, egyesével a forró olajba szedegetjük.
Pár perc alatt aranyszínűre sütjük.
Papírtörlőre kanalazzuk, hogy lecsepegjen a felesleges olaj.
Közben elkészítjük a mázat.
A hozzávalókat alaposan összekeverjük.
Ízlés szerint változtathatunk az arányokon.
A még meleg húsokat beleforgatjuk a mézes mázba.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!