Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
25-30 dkg málna
2 evőkanàl méz
5 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
2,5 dl tej
1 csomag habpor
1 csomag habfixàló
Tipp:
2 dl tejszínnel is elkészíthető, a tej és a habpor helyett.
Elkészítés:
1.
A málnából pàr szemet kiveszünk, a többit a cukorral a vaníliàs cukorral összeturmixoljuk, amennyiben màr jó folyékony, hozzàkeverjük a mézet.
2.
Egy màsik tàlban felverjük a tejszínt vagy a tejet a habporral és a habfixàlóval.
Ha jó kemény a hab, hozzà adagoljuk az àtszitàlt magtalan màlnàt.
3.
Egy mélyhűtő àlló dobozba öntjük, lefagyasztjuk.
1-2 óra és ehető.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!