Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
30 dkg liszt
2 pohár joghurt- /150 grammos egy pohár/
1 csomag sütőpor
2 evőkanál porcukor
1 csomag vaníliás cukor
2 tojás
csipet só
A sütéshez:
olaj
A hempergetéshez :
fahéjas porcukor
Elkészítés :
A hozzávalókat egy nagyobb tálba öntjük, és csomómentesre elkeverjük.
Sűrű nokedli szerű masszát kell, hogy kapjunk a végére.
Egy lábasba kb. 2-3 centinyi olajat öntünk, és felhevitjük.
Majd visszavesszük a hőfokot , és a masszát, két teáskanál segítségével, amit hideg vízbe mártunk a masszát ráhelyezzük és a forró olajba szaggatjuk.
A fánkokat aranyszínűre megsütjük.
A kis gombócokat még melegen meghempergetjük a fahéjas porcukorba .
Kínálhatjuk lekvárral , csokiöntettel , de magában is finom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!