Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Töltött karajszeletek
Hozzávalók 4 főre:
4 szelet karaj csont nélkül
8 szelet bacon szalonna
4 szelet trappista sajt
2 db hegyes erős paprika
2 fej lila hagyma
só
A panírozáshoz:
20 dkg finom liszt
3 db tojás
25 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
5 dl étolaj
Előkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A lilahagymát megtisztítjuk, és a paprikákkal együtt, karikákra vágjuk.
Elkészítés:
A kiterített hússzeletek egyik oldalára, teszünk 2-2 szelet bacont, sajtszeletet, két-három karika lilahagymát és paprikát, majd ráhajtjuk a hús másik felét.
A betöltött karajszeleteket, a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes lángon kisütjük.
Gombás rizst, vajban párolt bébi répát és ceruzababot készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!