Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
• 1 kg sertés comb / lehet csirke,pulyka /
• 1,5 kg burgonya
• 8 szelet bacon vagy húsos füstölt szalonna
• 60 dkg mirelit vegyes zöldség / zöldborsó, sárgarépa, kukorica stb./
• 5 dkg vaj
• étolaj
• grillfűszer
• ételízesítő
• őrölt fekete bors
• 1 nagy doboz tejföl
• 20 dkg trappista sajt
Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk és megsütjük.
A húst felszeleteljük,kiklopfoljuk,sózzuk,grillfűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük.
A zöldségeket vajon megpároljuk, ételízesítővel és borssal ízesítjük. A sajtot lereszeljük.
A tepsi aljára sorba rakjuk a szalonna szeleteket, erre egy sor burgonyát teszünk.
A burgonyára rárakjuk a hússzeleteket szép sorban.
A húst betakarjuk a párolt zöldséggel majd ismét egy sor burgonya következik.
A végén megkenjük a tetejét tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!