Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
• 4 db csirkemell filé
• 20 dkg trappista sajt
• 20 dkg füstölt sonka
• Maggi ízvarázs
• só
• 5 cl étolaj
A sajtmártáshoz:
• 10 dkg vaj
• 3 ek. finom liszt
• 5 dl tej
• 20 dkg reszelt sajt
• só
• szerecsendió
• őrölt fehér bors
Elkészítés:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk Maggi ízvarázzsal.
A trappista sajtot és a sonkát vékony szeletekre vágjuk.
A csirkemelleket olajozott, ízvarázzsal megszórt alufóliára fektetjük.
A hússzeleteket betakarjuk a sonka majd a sajtszeletekkel.
A csirkemelleket felgöngyöljük és szorosan az alufóliába csavarjuk majd tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben kb 30-35 percet sütjük.
A mártáshoz vajas rántást készítünk.
Felengedjük a tejjel, sóval,borssal,szerecsendióval ízesítjük. Hozzáadjuk a reszelt sajtot és állandó kevergetés mellett kiforraljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!