Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
• ½ kg karalábé
• 1 fej vöröshagyma
• 2 szál sárgarépa
• 2 szál gyökér
• 25 dkg gomba
• 1 szál paraszt kolbász
• 1 kis pohár tejföl
• 1 ek. finomliszt
• 1 teáskanál pirospaprika
• 1 kk só
• 1 kk őrölt fekete bors
• ½ cs. petrezselyem zöld
• 2 szál zeller zöld
• 5 dkg eperlevél tészta
Elkészítése:
A vöröshagymát apróra, a kolbászt karikákra, a zöldségeket és a gombát vékony szeletekre, a karalábét kis kockákra vágjuk.
Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Beletesszük a zöldségeket, gombát és az apróra vágott petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk. Pár percig együtt pároljuk, belerakjuk a zeller zöldet, karalábét, rászórjuk a pirospaprikát majd, felöntjük a kívánt mennyiségre.
Hozzáadjuk a kolbászt, behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel majd készre főzzük.
Főzhetünk bele levesbetétnek tésztát, csipetkét. Én eperlevél tésztát tettem bele.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!