Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csokis és erdei gyümölcsös krémes torta
Kakaós piskóta:
8 tojás ,2 kanál kakaó,6 kanál liszt 8 kanál cukor,egy kis sütőpor, amit ízesítünk citrom levével . Ezt a masszát ketté osztom és két piskótát sütök belőle.
A sárga piskótához: 6 tojás ,6 kanál cukor,6 kanál liszt , kicsi sütőpor, amit ízesítünk pár csepp citromlével.
Ezt a masszát is kis kettőbe osztom és két piskótát sütök belőle.
Szirup a piskóta locsolásához: egy pohár víz,cukor és rum aroma keveréke.
Krém:
3 dl habtejszín
30 dkg erdei gyümölcs
20 dkg cukor
15 gr zselatin
1 dl víz
A csoki krémhez:
4 db tojás
25 dkg cukor
2 ek kakaópor
3 dl tej
2 ek liszt
20 dkg csokoládé
1 rumaroma
30 dkg margarin
a gyümölcsös krém készítés:
A tejszínt kemény habbá verem.
A gyümölcsöt összefőzöm a cukorral.
A zselatint a vízben megáztatom,langyosra melegítem.
Összekevertem a gyümölccsel és kihűtöttem.
A felvert tejszínnel elkevertem,habosra kevertem.
A csokis krém készítés:
A tojásokat a cukorral,kakaóval,liszttel,tejjel simára kevertem,majd
hozzá adtam a csokoládét és a rumaromát is és együtt felfőztem a krémet.
Kihűtöttem és a margarinnal habosra kevertem.
Összeállítás:
Kakaós piskóta,a tetejét locsolni a sziruppal,rá a csokis krém fele,erre a sárga piskóta,locsolni a sziruppal,erdei gyümölcsös krém,rá a 2. sárga piskóta,szirup,csokis krém másik fele.
A kakaós piskótával befedjük.
Tetszés szerint bevonjuk,díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!