Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tejkaramellás szelet
Hozzávalók:
Tésztája:
9 db tojás
9 ek liszt
1 csomag sütőpor
9 ek porcukor
Krém:
3 csomag tejkaramella ízű pudingpor
8 dl tej
20 dkg margarin
20 dkg porcukor
Tetejére:
0,5 dl Hulala
A tojássárgáját habosra keverem a cukorral. A tojások fehérjét felverem.
A kikevert tojássárgához adom fokozatosan a sütőporos lisztet és a felvert habot. Vajazott, lisztezett tepsiben megsütöm a piskótát.
Kihűlés után ketté vágom.
Tepsiméret 35×30 cm
A krém elkészítése:
A pudingporokat a 8 dl tejben ízlés szerinti mennyiségű cukorral megfőzöm. Amíg a puding hűl ,addig a margarint a porcukorral kikeverem.
A már kihűlt pudinghoz robotgéppel hozzákeverem a margarinos krémet.
Az alsó piskótára kenem a krém felét, majd ráteszem a másik lapot és arra kenem a maradék krémet.
A tejszínt felverem és a süti tetejére kenem.Csokit reszelekkel díszítem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!