Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Konyhamánia Edit módra vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Konyhamánia Edit módra vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Konyhamánia Edit módra vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Konyhamánia Edit módra vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Piskóta:5 tojásos kakaós piskótát készítünk.
 Az 5 tojás sárgáját kikeverek 20 dkg cukorral,10 ek. vízzel,20 dkg
 liszttel és fél csomag sütőporral.A lisztből kiveszek két evőkanállal és kakaóval helyettesítem.
 Az 5 tojás fehérjét felverem 10 dkg cukorral.
 A felvert tojás fehérjét hozzá adom óvatosan a sárgájához.
 Közepes tepsiben megsütöm.
 Krém:fél liter tej kell hozzá.
 A tejből kiveszek egy csészével és langyosra melegítem.
 A másik csészében teszek 15 gr.granulált zselatint (Dr.Oetker) és lassan-adagolom a zselatinhoz a tejet és jól-jól ki keverem ne legyen csomó benne.Előbb nagyon pici tejet adjunk hozzá, aztán lassacskán a többi tejet a csészéből.
 5 tojás sárgáját kikeverek 30 dkg. cukorral,2 tele kanál liszttel és a többi tejjel ,ami megmaradt a fél literből,és végül a zselatin keveréket.Oda tesszük főni és sűrűre főzzük állandó kevergetéssel
 .Hagyjuk kihűlni.
 Miután kihűt bele tesszük a krémet a fagyasztóba egy órára.
 Addig felverünk fél liter tejszínt keményre,és miután ki vesszük a krémet,a tejszínhez adagoljuk sorban és jól felverjük együtt
 .Ezt a krémet ketté osztjuk.
 Egyik felében teszünk két kis kanál kakaót,a másik fehér marad.
 A piskótát rumos sziruppal jól meglocsoljuk,aztán jön erre a fehér krém,és utána a barna krém.
| 
 | 
 | 
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!