Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Vargánya gomba
Hozzávalók:
A gomba fejéhez:
35 dkg darált keksz
25 dkg margarin
15 dkg porcukor
fél dl rum
2 ek baracklekvár
babapiskóta a gomba szárának
Mázhoz:
1 db tortabevonó csoki 100gr-os
1 tk.étolaj
Krémhez:
1 vaníliás pudingpor
3,5 dl tej
10 dkg porcukor
10 dkg margarin
Elkészítés:
A hozzávalókat kikeverjük,gomba alakra formáljuk.
Én egy kisebb merítőkanalat kiliszteztem és a masszát a falához nyomkodtam és kiütöttem.
A kisebb gomba fejeket pedig teaszűrőbe nyomkodtam. Tökéletesen kifordult belőle.
A krém:
A vaníliapudingot a tejjel,cukorral sűrűre főztem,kihűtöttem.
A margarint kihabosítottam és a kihűlt krémmel összekevertem.
A gombafejeket megtöltöttem.
A csokit az étolajjal vízgőz felett kiolvasztottam és a gombafejeket belemártogattam.
A szárának babapiskótát tettem.
Egy darabot ketté vágtam és lekvárral összeragasztottam.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!