Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Frankfurti leves
Hozzávalók:
1 fej kelkáposzta
1/2 kg krumpli
3 gerezd fokhagyma
1 kisebb vöröshagyma
1 tk ételízesítő
1 db paradicsom
1 db sárga paprika
1 tk só
1 mk köménymag
1 mk őrölt bors
2-3 ek. liszt
2 pár virsli
1 nagy pohár tejföl
Elkészítés:
A kelkáposztát leveleire szedjük, megmossuk, csíkokra vágjuk.
A krumplit meghámozzuk, apró kockákra daraboljuk.
A hagymákat megtisztítjuk, a fokhagymát összezúzzuk.
A kelkáposztát a krumplival együtt vízben feltesszük főni.
A vöröshagymát is felszeletelem, valamint a sót, ételízesítőt,2 db marhahúskockát,őrölt köményt és a zúzott fokhagymát,paprikát,paradicsomot,borsot,sót hozzáadom.
Miközben a leves fő, a virslit felkarikázzuk 1 cm vastagon felkarikázzuk.
Kb. 30 perc alatt megpuhul a káposzta és a krumpli.
A tejfölt kevés liszttel ,vízzel simára keverjük.
Beletesszük a virsli karikákat,piros paprikával megszórjuk, valamint a tejfölös habarékot és felforraljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!