Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Férjem talált pár db szép vargánya gombát.
Ma ez a finomság lett az ebéd.
Imádjuk.
Bocskoros gomba nokedlivel
Hozzávalók:
1 kg vargánya gomba
1 ek zsír
1 nagy fej vöröshagyma
őrölt bors ízlés szerint
1 db paprika
1 db paradicsom
1 kk. piros paprika
2 gerezd fokhagyma
1 kk citromlé
2.5 dl tejföl
1 ek liszt
A nokedlihez:
3 db tojás
1 tk só
1 dl víz
liszt ,amennyit felvesz
Elkészítés:
A vöröshagymát apróra vágtam,a zsíron üvegesre pároltam,paprikával megszórtam,egy kevés vízzel felengedtem,a felszeletelt gombát bele tettem,sóztam borsoztam,1paradicsommal és egy paprikával ízesítettem.
A végén a 2 gerezd zúzott fokhagymát is bele tettem.
Fedő alatt készre főztem,közben kevergettem.
A tejfölt liszttel összekevertem,a gombát behabartam és kevés citromlével ízesítettem.
A nokedli készítése:
A hozzá valókat annyi liszttel összekevertem,hogy jó állagú legyen.
Ne legyen híg,de kemény sem.
Forrásba lévő enyhén sós vízbe szaggattam.
Amikor feljön a víz felszínére ,akkor egy szűrő merítőkanállal kiszedtem.
Csap alatt vízzel leöblítettem.
A vizet jól leráztam róla.
Egy kicsi étolajat kevertem hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!